Vakantielezen in de bibliotheek

Je kent Vakantielezen misschien al van school. Maar wist je dat er ook een Vakantielezen in de bibliotheek is? Van 15 juli t/m 25 augustus gaan we op reis in de bibliotheek! Elke week ga je in de bibliotheek op reis naar een nieuwe bestemming. Duik mee naar een magische onderwaterwereld of maak een reis door de tijd naar ridders en draken. Wil jij ook mee op reis? Laat je inschrijven bij de balie en ontvang je eigen paspoort.

Bouw je eigen raket

Mars, Jupiter en Venus. De eindeloze ruimte zit vol met de mooiste sterren en planeten. Van 29 juli t/m 4 augustus gaan we op reis en schieten we de ruimte in. Kom de hele week langs om bijvoorbeeld een foto in de ruimte te maken, of kom op de datum hieronder langs om helemaal zelf je eigen raket te bouwen.