Het BoekStartuurtje is een gezellig uurtje georganiseerd door de bibliotheek waarin anderhalf tot vierjarigen en hun (groot)ouders of oppas elkaar ontmoeten. We lezen voor, zingen liedjes en knutselen eenvoudige werkjes.

Datum: 23 mei
Locatie: Bibliotheek Oosterhesselen

Datum: 17 mei
Locatie: Bibliotheek Dalen
Kosten: gratis

Woensdag 1 mei houden we weer een Ouder & Kind bijeenkomst in de bibliotheek van Coevorden.

Elke eerste woensdag van de maand zijn ouders/verzorgers en jonge kinderen van harte welkom in de bibliotheek om op een laagdrempelige manier ervaringen, zorgen en vragen over het ouderschap met elkaar te delen.

De kinderen kunnen spelen en zullen worden voorgelezen. Elke maand is er een ander thema.

Datum: 01 mei
Begintijd: 09:30 uur
Eindtijd: 11:00 uur
Kosten: Gratis

Op dinsdagmiddag 30 april start in Bibliotheek Coevorden de cursus Digisterker/Aan de slag met je DigiD. De cursus bestaat uit 4 lessen.

De cursusdata zijn 30 april, 14, 21 en 28 mei van 14.00 tot 16.00 uur

Datum: 30 apr
Begintijd: 14:00
Eindtijd: 16:00
Kosten: Deelname is gratis

Datum: 25 apr
Locatie: Bibliotheek Aalden
Kosten: Gratis

In de maand april zijn in de bibliotheek Sleen schilderijen te zien van cursisten van het AKE uit Emmen. Onder leiding van Herman Kolker werken de cursisten met olieverf en acrylverf.

De expositie is te bekijken tijdens de openingsuren van de bibliotheek aan de Westrupstraat.

Datum: 04 apr
Locatie: Bibliotheek Sleen
Kosten: gratis

Op dinsdagmorgen 23 april start in Bibliotheek Schoonoord de cursus Digisterker/Aan de slag met je DigiD. De cursus bestaat uit 4 lessen.

De cursusdata zijn 23, 30 april, 7 en 14 mei van 9.30 tot 11.30 uur

Datum: 23 apr
Begintijd: 09:30
Eindtijd: 11:30
Locatie: Bibliotheek Schoonoord
Kosten: Deelname is gratis

In Bibliotheek van Coevorden kunt u iedere dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14.00 uur tot 17.00 uur terecht voor vragen over het gebruik van uw tablet en/of IPad. Op zaterdagmiddagkunt u terecht van 13.00 tot 15.00 uur

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wel graag uw eigen IPad/Tablet meenemen!

Begintijd: 14.00 uur (op di en do) & 13.00 uur (op zat)
Eindtijd: 17.00 uur (op di en do) & 15.00 uur (op zat)

Lees voor